Sallcon medewerkers verzilveren kennis met AKA

18-12-2013

Maandag 9 december jl. heeft burgemeester Heidema aan 98 medewerkers een certificaat of diploma van de Sallcon AKAdemie uitgereikt. De Sallcon AKAdemie is door Sallcon gestart om al lerend te werken de afstand tot werk te verkleinen. Na 2 jaren van hard werken hebben de medewerkers hun inzet officieel verzilverd gekregen.

Basis van de Sallcon AKAdemie is de opleiding Arbeidsmarkt geKwalificeerd Assistent (AKA). Dit is een landelijk erkend diploma op MBO niveau 1 dat zich richt op het ontwikkelen van werknemersvaardigheden. Het ontwikkelen van deze vaardigheden vindt zoveel mogelijk op de werkplek plaats en duurt maximaal 2 jaar.

Beter voorbereid aan de slag

Andries Heidema liet weten trots te zien deze diploma’s en certificaten te mogen uitreiken. De uitreiking vond plaats in het stampvolle bedrijfsrestaurant van Sallcon waar naast de cursisten ook familie, vrienden, collega’s en docenten aanwezig waren.  “Het is goed dat mensen zelf hun kansen pakken en aan hun eigen ontwikkeling werken, om zo beter voorbereid met de kennis en opgedane vaardigheden aan de slag te kunnen gaan”, aldus de burgemeester.

Sallcon medewerkers verzilveren kennis met AKA

Terug naar het blog

Reacties

Reageren

Rectangle
LOGOLINKS

Nieuwste vacatures