26 januari: Conferentie Aan Zet! over flexibilisering arbeidsmarkt

12-01-2015

Maandag 26 januari vindt in Amsterdam de Conferentie Aan Zet! plaats over de flexibilisering van de arbeidsmarkt en de veranderende rol van HR. 

Conferentie Aan zet! over de flexibilisering arbeidsmarkt en veranderende rol van HR

Het aantal zzp’ers neemt al jaren toe. Lifetime employment is verleden tijd. Een 'vast dienstverband' is niet langer zo vast als de term suggereert. Tekenen aan de wand dat de flexibilisering van de arbeidsmarkt in rap tempo doorzet. 

De rol van HR verandert

Specialisten binden wordt voor organisaties met de dag moeilijker. Daarbij beweegt de rol van HR zich steeds meer in de richting van het managen van kennis, ongeacht de arbeidsrelatie. Maar hoe blijf je ervoor zorgen dat de juiste mensen op de juiste plekken terecht komen? 

Programma en sprekers

Tijdens de conferentie vertellen sprekers van bekende bedrijven over hun ervaringen met deze veranderingen. Ook neemt flex-specialist Bertrand Prinsen deelnemers mee in de huidige ontwikkelingen op het gebied van flexibilisering van arbeid. De dagvoorzitter is Floris Alberse, onder meer interviewer bij Radio 1 en NRC Next. 

Het doel van de conferentie is kennis te bieden die direct in de praktijk toepasbaar is. Door middel van plenaire sessies en break-outsessies gaan bezoekers het gesprek aan met alle sprekers en andere deelnemers. 

Het volledige programma en meer informatie over de sprekers vindt u op Conferentie Aan zet!.

Conferentie wordt georganiseerd door HeadFirst, een organisatie die zzp’ers en leveranciers verbindt aan opdrachtgevers in het MKB.

 

Terug naar het nieuws overzicht

Reacties

Reageren

Rectangle
LOGOLINKS

Nieuwste vacatures