Defensie en Biga Groep werken samen

01-11-2012

Defensie en SW gaan slaan de handen ineen. De directeur van het KPU-bedrijf (Kleding en Persoonsgebonden Uitrusting) tekende een samenwerkingsovereenkomst met Gerhard ten Hove, directeur van Biga Groep.

Het KPU-bedrijf besteedt sinds 2006 sorteerwerkzaamheden van gebruikte kleding uit aan Biga Groep. Bij de aanbesteding kwam de Biga Groep voor de tweede keer op rij als beste uit de bus, waardoor de Biga Groep ook de komende jaren de gebruikte kleding blijft sorteren.

Per jaar worden een half miljoen militaire uitrustingstukken van Defensie gesorteerd op de afdeling ‘Defensie’ bij Biga Groep. Die kleding komt van militairen die dit inleveren als ze bijvoorbeeld uit dienst gaat. Zeventien medewerkers van Biga Groep sorteren dagelijks de kleding van Marine, Landmacht, Luchtmacht en Marechaussee op soort en kwaliteit. Uitbesteding van dit sorteerwerk aan Biga Groep levert het KPU-bedrijf snellere doorlooptijden en verhoging van de efficiency op. De gesorteerde kleding kan, afhankelijk van de kwaliteit, hergebruikt of gerecycled worden. Hergebruik van goede kleding levert een besparing op voor Defensie.

Uitbesteding van het sorteerwerk aan Biga Groep levert het KPU-bedrijf snellere doorlooptijden van kleding en verhoging van efficiency op. Voor Biga Groep levert het werk en ontwikkelmogelijkheden op voor haar medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. ‘Dat het KPU-bedrijf met de uitbesteding iets voor de medewerkers van Biga Groep kan betekenen, vormt een duidelijke meerwaarde voor het KPU-bedrijf. De combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen en de professionele aanpak van BIGA Groep spreekt ons aan’, aldus directeur kolonel Roel Been.

Terug naar het nieuws overzicht

Reacties

Uw reïntegratie Utrecht Niels Borhweg 121

zijn ongelofelijke graftakken en zij zullen hun pedofielen aanpak nooit veranderen.en het personeel is een plaatselijke graftakkenhoerenkast van de subsidietoezegging geworden.
Uw Reïntegratie niels bohrweg 121 Utrecht

daar haden zij ook dergelijke fratsen beschutwerk accepteren en dan een aanvulling aanvragen.want het is werk accepteren minder dan je uitkering.en de rest moet je maar een aanvulling aanvragen bij het uwv of & bijstand.want subsidie is nou eenmaal belangrijker en dan wordt je nog gechanteerd door andre van doorn.hennie desë.hij had zijn vingers geplet onder een knipschaar jammer dat hij zijn hand niet was kwijtgeraakt.die vuilnisbakkenrat als ik erbij was geweest dan had ik hem uitgelachen.die zij nog geen laten we stoppen met Vca en het lassen en ga lekker de productie in.en dat is hellemaal niet ergen je moet de lat niet zi hoog leggen.lasopleiding stopgezet en het Vca B moet dan maar ook stopgezet worden.want ik zal mijn Vca B nooit volgens het Uw reïntegratie kunnen halen en ik moet maar accepteren dat niet in mijn vermogen lag.en ik liet het daar niet bij zitten en had een losse examen gekocht tijdens de kerstvakantie bij ibex.en had toch mijn Vca behaald terwijl zij geen cent daarom gaven.want ik had hun eer ontnomen of aangetast blijkbaar.want blij waren zij de niet eens mee.stelletje ratten zijn dat ongelooflijke teringzooi en meer daar niet eens over kwijt.
Geschreven op 24-11-2018 door Hagedis & Repriliaans Rebellen verzetsbeweging
de Ontvruchting & ontzading van de duivelsstichting.geen sinterklaas meer mogelijk want dat zal wel racisme zijn.en de plaatselijke supporters zujn massaal aan de helpend hand aanwezig.
Stop & terrorisme stop onstschuldige slachtoffers en stort geen geld meer aan aan de fundamentele moskeeën & organisaties die het terrorisme steunen.geef om shiva hindoeïstische organisatie en je zal zien dat het geld goed terecht komt.
Stelletje profiteurs & subsidiegraaiers dat sorteren Kan je toch beter aan & leger des heils uitbesteden.dan komt het terecht bij daklozen & mensen die in & bijstand zitten.of zijn het de gelukzoekers die & kleding gratis krijgen.terwijl & daklozen & mensen die in & bijstand vergeten worden.en vergeet & gehandicapten & ouderenzorg & ziekenzorg niet.of de kleding naar stichting shiva de hindoeïstische beweging in brengen.want dat heb nog liever dan dat het bij de plaatselijke moskee organisatie terecht komt.

Reageren

Rectangle
LOGOLINKS

Nieuwste vacatures