Sociale Werkvoorziening in praktijk

SW'ers hebben recht op normaal loon

Paul Lempens: We moeten blijven knokken voor de rechten van SW'ers, want op de politici kunnen we niet rekenen.

Lees verder

Participatiewet: top of flop?

Het woord crisis lijkt bijna synoniem te staan voor de SW-sector. Hoe heeft het zo mis kunnen gaan? vraagt Arend Compagner zich af.

Lees verder

Meer artikelen

Geslaagd!

Sallcon medewerkers verzilveren kennis met AKA

Burgemeester Heidema heeft aan 98 medewerkers een diploma uitgereikt van de Sallcon AKAdemie.

Lees verder

Medewerkers Dukdalf halen diploma Vakopleiding Trappenhuisreiniging

Zes medewerkers van Dukdalf in Maassluis zijn geslaagd voor de Vakopleiding Trappenhuisreiniging van brancheopleider SVS.

Lees verder

Meer artikelen

Laatste reacties

  • Hagedis & Repriliaans Rebellen verzetsbeweging
    Uw reïntegratie Utrecht Niels Borhweg 121 zijn ongelofelijke graftakken en zij zullen hun pedofielen aanpak nooit veranderen.en het personeel is een plaatselijke graftakkenhoerenkast van de subsidietoezegging geworden.
  • Hagedis & Repriliaans Rebellen verzetsbeweging
    Uw Reïntegratie niels bohrweg 121 Utrecht daar haden zij ook dergelijke fratsen beschutwerk accepteren en dan een aanvulling aanvragen.want het is werk accepteren minder dan je uitkering.en de rest moet je maar een aanvulling aanvragen bij het uwv of & bijstand.want subsidie is nou eenmaal belangrijker en dan wordt je nog gechanteerd door andre van doorn.hennie desë.hij had zijn vingers geplet onder een knipschaar jammer dat hij zijn hand niet was kwijtgeraakt.die vuilnisbakkenrat als ik erbij was geweest dan had ik hem uitgelachen.die zij nog geen laten we stoppen met Vca en het lassen en ga lekker de productie in.en dat is hellemaal niet ergen je moet de lat niet zi hoog leggen.lasopleiding stopgezet en het Vca B moet dan maar ook stopgezet worden.want ik zal mijn Vca B nooit volgens het Uw reïntegratie kunnen halen en ik moet maar accepteren dat niet in mijn vermogen lag.en ik liet het daar niet bij zitten en had een losse examen gekocht tijdens de kerstvakantie bij ibex.en had toch mijn Vca behaald terwijl zij geen cent daarom gaven.want ik had hun eer ontnomen of aangetast blijkbaar.want blij waren zij de niet eens mee.stelletje ratten zijn dat ongelooflijke teringzooi en meer daar niet eens over kwijt.
  • Hagedis & Repriliaans Rebellen verzetsbeweging
    de Ontvruchting & ontzading van de duivelsstichting.geen sinterklaas meer mogelijk want dat zal wel racisme zijn.en de plaatselijke supporters zujn massaal aan de helpend hand aanwezig.

SW in beeld


Hoe begeleid je als zorgverlener een patiënt die moeite heeft met lezen, laat staan het begrijpen van gezondheidsinformatie? 

Meer filmpjes

Laatste Twitter berichten

SW-Journaal LinkedIn groep

Word nu ook lid van de 'SW-Journaal LinkedIn group' en volg discussies over de laatste onderwerpen!

LinkedIn Groep

 

Rectangle
LOGOLINKS

Nieuwste vacatures