SW in praktijk

Een dilemma

In de WWB staat een wet die zegt dat jongeren tot 27 jaar geen recht hebben op WWB maar naar school moeten en dat de studiefinanciering ( via de DUO) de bovenliggende inkomsten voorziening is.

Lees verder

Hebben gemeenten voldoende kennis van de SW ?

Wat opvalt bij overheden is dat als een gemeenschappelijke regelingen naar tevredenheid werkt er weinig aandacht is voor deze regeling.

Lees verder

Social return

Mag ik mij even voorstellen, Lilian van Dinther, Adviseur Social Return bij WSD-groep in Boxtel. Getrouwd met Bart en 2 meiden waar ik super trots op ben en die beide studeren.

Lees verder

Michel Klooster: Labelmanager Sociaal bij Extra Talent

Mijn naam is Michel Klooster, ik ben 42 jaar oud en werk momenteel bij Extra Talent als Labelmanager Sociaal. Ik werk nu ongeveer al 12 jaar samen met de SW bedrijven in Nederland.

Lees verder

Lambert Martens: Bijna ervaringsdeskundige

Ik ga mij aan u voorstellen omdat ik van plan ben mij in de toekomst vaker te laten horen via een blog op deze site. Lambert Martens is de naam, 49 jaren jong en ik woon in de gemeente Bunnik.

Lees verder

Fred Borchers: Geen berg te hoog

Als wielerliefhebber deed ik dit jaar mee aan Tour for Life. Fietsen voor een goed doel over prachtige bergen als Col de Madeleine en Alpe d’Huez. Pittig?

Lees verder

Maar hij doet dat toch niet?

Ronald Siecker Ronald Siecker is arts en (neuro)bioloog. Hij werkte in de psychiatrie, als arbo-arts en als adviseur in de sociale werkvoorziening. Hij is auteur van de boekenreeks ‘Inzicht in Psychische Handicaps’ waarvan tot nu toe de delen ‘Signalen en Valkuilen’ en ‘Ik heb een tijdbom in mijn hoofd’ zijn verschenen. Onlangs kwam zijn nieuwste boek uit: ’Manipulatie, van marionet tot regisseur’.

Lees verder

Rectangle
LOGOLINKS

Nieuwste vacatures